Platform brengt aannemers in contact met elkaar

workformeAannemers die op zoek zijn naar een vaste of (tijdelijk) vervangende onderaannemer, kunnen sinds kort terecht op het nieuwe platform WorkForMe.

Dat werd opgericht door Tinne Claus, die als partner van een zelfstandige schrijnwerker, de nood aan extra kracht(en) van heel nabij kon meemaken. “Mijn partner heeft meer dan 15 jaar ervaring en het bleek niet evident om hulp te vinden die aan zijn kwaliteitseisen kon voldoen,” vertelt zij. “Ik ben dan gestart met dit platform met als doel aannemers met elkaar in contact te brengen.”

Aannemers kunnen zich registreren en meteen het werk waarvoor zij iemand zoeken direct online plaatsen. Bij het ontvangen van een reactie verloopt de communicatie tussen de partijen rechtstreeks.

Na het uitvoeren van een project kan er een beoordeling worden geplaatst op het platform aan de hand van sterren, zodat een andere aannemer een idee krijgt, wat hij kan verwachten.

Bovendien maakt iedere aannemer die een beoordeling plaatst, maandelijks kans op het winnen van een cadeau.

Het platform kost 35 euro per maand. Om ondernemers het nut van het platform vrijblijvend te laten ontdekken, zijn de eerste 3 maanden na de registratie gratis.

WorkForMe wil een handig hulpmiddel zijn om je netwerk uit te breiden en de gaten in je planning op te vullen.

www.workforme.be