Elektro Cuypers blijft geloven in fysieke winkel

Ev cuypers Lommel 020Vijf jaar geleden werd Elektro Cuypers te Lommel volledig verwoest door een zware brand. Na een reeks verzekeringsperikelen herrees eind 2015 een prachtige nieuwe zaak. “En nu ook de derde generatie begonnen is binnen het bedrijf, zijn we helemaal klaar voor de toekomst” zegt Jos Cuypers. “Onze klanten hebben ons niet in de steek gelaten en dat doet deugd”.

Sinds vorige maand wapperen de fonkelnieuwe vlaggen van Selexion langs de gevel. Elektro Cuypers was al 12 jaar lid van aankoopgroepering Electronic Partner (EP) maar koos onlangs voor Selexion. Jos Cuypers: “Exellent nam de Belgische tak van EP over. Voor ons was het niet interessant om een Exellent-winkel te worden, aangezien er al heel wat dergelijke winkels zijn in onze regio. Wij wilden ons onderscheiden. We hebben vervolgens een aanvraag ingediend om lid te mogen worden van Selexion. Met succes! Sinds november varen we onder de Selexion-vlag onze eigen koers”.
Voor Jos Cuypers zijn er drie zaken belangrijk in een samenwerking met een aankoopgroepering: “Goede aankoopprijzen, degelijke marketing en de mogelijkheid om je eigen koers te blijven varen. En voor die zaken zitten we goed bij Selexion. Hun reclamecampagnes zijn goed en we zijn tevreden over onze aankoopprijzen. Bovendien hebben ze een aankoopwebsite die steeds belangrijker zal worden”.

Internetverkoop
Voilà, het hoge woord is eruit. De internetshop. Volgens Jos Cuypers zal internetverkoop zeker een belangrijke poot worden. Toch blijft hij rotsvast geloven in de zelfstandige elektrozaak.

Het volledige artikel kunt u lezen in Elektro-Verkoop Retail april 2017